top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verboomen

Draagkracht

Ik ben onderweg.

Mijn hele leven lang, net zoals iedereen


Onderweg op bestemmingen toekomen, uitrusten, van het uitzicht genieten en dan weer verder. Mensen, situaties, huizen, jobs,... Telkens weer afscheid nemen.


Het zijn vaak harde noten geweest om te kraken. Ik zou sommige etappes niet meer opnieuw willen beleven en toch eer ik ze ook. De groei kon maar plaats vinden in de worsteling en het duister.


Cruciaal dus om mijn versies uit dat verleden nabij te zijn en met warmte te omhelzen. Ik heb toen gehandeld met wat ik op dat moment aan bewustzijn en inzichten voorhanden had. En dat is liefdevol.


De aardse tijd gaat vliegensvlug. Mensenjaren zijn beperkt.

Tegelijk neemt de eeuwigheidstijd steeds meer ruimte in, in de wereld, in mijn bestaan, in hoe ik mij voel. De vreugde die daarmee gepaard gaat is groot.


Wat ik reeds als kind aanvoelde, neemt nu grotere proporties aan. Of nu ik steeds meer een volwassen verantwoordelijk mens ben, kan ik het door laten stromen en inzetten.


De intenties nemen toe, de wil om te realiseren is puur, er zit vaart achter, en vraagt om focus en wakker zijn.


Het is bepaald spannend en vreugdevol.


De angsten, het verdriet, de liefdesbreuk, het financiële, de gezondheidsproblemen, de tegenslagen,... We kunnen het dragen. Jij, ik, iedereen die groeien wil en het mysterie aanraken, toelaat.


De grenzen tussen leven en dood vervagen als we de dualiteit kunnen overstijgen.

Dit biedt een overzicht en een ontspanning waarin we juist dan het volle leven ervaren en met volle graagte en nieuwsgierigheid aangaan.

Is moeilijk om met woorden te beschrijven omdat elke beschrijving meteen het duale oproept.


Eenheid ervaren.


Ik help je graag in jouw groeiproces. Wees welgekomen.

Online of in mijn praktijk.


Mens In Contact

Voor individuen, koppels en leidinggevenden


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page