top of page
Mens in contact  ervaringsgerichte begeleiding voor koppels en individuen  www.mensincontact.com

Liesbeth, ik heb heel veel gehad aan onze gesprekken, aan je steun en je ondersteuning.

Het feit dat je mijn hoofd en mijn hart bij mekaar hebt gebracht heeft mij heel hard geholpen om de vicieuze cirkel waar ik inzat, te doorbreken. Ik weet niet of ik daar ooit zonder de gesprekken en de opstellingen die we samen hebben gedaan, zou zijn uit geraakt.

 

Onze sessies hebben me geholpen om weer op een nieuwe manier naar mezelf te kijken op een moment dat mijn gevoelens me in alle richtingen duwden, om mezelf te aanvaarden zoals ik ben én om mezelf niet te veroordelen, te beoordelen, vast te zetten in mezelf.

 

Het was ook heel aangenaam en voelde vertrouwd om mezelf bloot te geven in het proces waarin ik zat op dat moment maar ook over zaken die ik reeds heel lang met me meedraag. Je vormt de ruimte of bedding waarin dit mogelijk is en ik voelde ook echt je ondersteuning: in woorden, gevoel, daad en mededogen. Alles heeft voor mij een heel natuurlijk verloop gekend en heeft geholpen om te zijn waar ik nu ben.
 

Wanneer ik weer klaar ben om verder te gaan op mijn tocht door het leven en ik weer een stap moet zetten die groot is, me verwart, verandering noodzakelijk maakt, kom ik zeker terug bij jou voor ondersteuning en begeleiding. Jij hebt dat echt op de juiste manier die werkt voor mij, aangepakt.


Ik zal die dankbaarheid voor heel lang met mij meedragen. Je hebt me echt geholpen. 

 

Raymond Daems


Warmte, liefde, toewijding, zacht, gevoelig, lief, bijzonder, verwondering, Dit zijn woorden die als eerste in me opkomen als ik aan liesbeth denk. Ze verricht wonderen, echt. Ze heeft me zoveel geleerd over mezelf en me zoveel inzichten gegeven, dit had ik van te voren niet durven hopen. Ze doet dit vol overgave en met enorm veel warmte, liefde en toewijding. Zeer bijzonder om haar te ontmoeten en om de sessies te ondergaan. Ook de tussentijdse mails hebben me enorm gesteund in lastige tijden. Ik keek er naar uit wanneer ik weer een mail in m'n inbox zou hebben, met een tekst, een gedicht of muziek. Zo warm en fijn. 

Ik neem al deze dingen mee voor de rest van m'n leven! Bedankt Liesbeth.
Anja van Alphen, Etten-Leur, Nederland

Een fijne ervaring. Intens en hard werken maar toch zacht voor de innerlijke mens. Als Liesbeth je uitdaagt of je mekaar echt hoort, kijk je wel weer in mekaars ziel. En als je die verbinding terugvindt, zelfs als de frustratie bagage
te zwaar leek om te overkomen, is plots de angst weg en ben je klaar om weer om te gaan met conflicten. Want die mogen er  nog altijd zijn, heb ik geleerd. Als je er maar geen schrik voor hebt. Bedankt Liesbeth, wij zijn nog steeds in verbinding! En we kunnen weer genieten van elkaar en van de kinderen.
                                            Lies

Sinds ik dit traject doe voel ik me meer en meer in mijn eigen kracht komen. Ik twijfelde erg aan mezelf door vernederd en gekleineerd te zijn in mijn vorige relaties. Door de gesprekken en de oefeningen die ik bij Mens in contact doe, ben ik terug meer in mezelf gaan geloven. Ook ben ik hoogsensitief en krijg ik de perfecte oefeningen hiervoor zoals o.a. aardingsoefeningen en meditaties.
Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet.
B, Tienen

Mijn vriend en ik beleefden een verdiepingssessie bij 'Mens in contact'. We werden warm onthaald en er was tijd voor wat achtergrondinfo. De sessie zelf was heel intens, leerrijk en verrijkend voor ons als koppel. Het is vooral gericht op je lichaam en minder op je hoofd. Een totaal andere manier dan de klassieke gespreks-relatietherapie. Probeer het zeker eens uit!
Annemie Jansen


 

Het was voor ons een hele goede ervaring, zowel voor Kevin als voor mij zelf.  Wij zijn dichter naar elkaar toe gegroeid door heel het gebeuren. Bedankt voor alles wat je voor mij, ons hebt gedaan.
Kevin en Marleen

Na verschillende maanden vast te zitten in mijn hoofd (piekeren), erg emotioneel te zijn, geen beslissingen te kunnen nemen, ongelukkig te zijn.. heb ik de stap gezet om een individueel begeleidingstraject bij Liesbeth te volgen.
Elke sessie bekijkt Liesbeth waar je nood aan hebt en afhankelijk van je behoefte past ze haar begeleiding daar op aan (van gesprekstherapie tot lichaamsgericht werk).
Door haar liefdevolle ondersteuning, haar luisterend oor, begrip, feedback, en jouw tempo respecterend, heb ik mogen ervaren hoe ik na een paar maanden terug sterker in het leven sta en stap voor stap keuzes kan maken doordat ik steeds dichter bij mezelf kom te staan.
Aanvullend ga ik ook naar de wekelijkse groepssessies “Bewust worden van je lichaam” die me keer op keer helpen om “uit mijn hoofd te gaan”, volop bewust te zijn van mijn eigen lichaam en mezelf én om te ervaren hoe dat rust brengt.
Intussen heb ik ook besloten om een vervolgtraject te doen, vol nieuwsgierigheid naar wat het nog meer voor mezelf gaat brengen.

Deze begeleiding is het meest waardevolle geschenk dat ik mezelf cado heb gedaan!
                                                                                    Joke Boets                                                                      

Deelnemers over de lessenreeks Bewust worden van je lichaam'Een paar maanden geleden ben ik met de lessen 'Bewust worden van je lichaam' gestart. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten maar hoopte om op de één of andere manier rustiger te worden in mijn hoofd en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Al vrij snel merkte ik dat deze lessen me enorm deugd doen. De oefeningen helpen me om stevig op de grond te staan en om mij bewust te worden van mijn innerlijke kracht. Ik ben enorm blij dat ik met deze lessen gestart ben'. 
Gertie Willems


‘Al een tijdje probeerde ik mijn hoofd leeg te maken. Gisteren, dankzij jouw les, lukte het. Ik voelde mijn innerlijke kracht terug, heerlijk. Dank je Liesbeth.’'Wat mij weer vooral verraste, was dat het begeleid worden mij dieper deed gaan, me meer toestond te voelen.''Ik wandel veel en vroeger was ik mij tijdens het wandelen niet bewust van mijn lijf. Nu ik je lessen volg merk ik regelmatig tijdens het wandelen dat ik me volledig bewust word van mijn lijf en daardoor ook in het hier en nu kom'


'Ik kan volgende week niet naar de les komen en dat vind ik echt héél jammer'


'De oefening waarbij we bewegen in onze eigen ruimte doe ik zo graag!
Dan voel ik mij helemaal verbonden met mezelf'''Mooie begeleiding, Liesbeth. Zo kostbaar om te ervaren hoe je op een uurtje tijd van “vastzitten in je hoofd en met je emoties” naar puur gewaarzijn van je lichaam kan gaan, en hoe dat rust brengt. Een absolute aanrader!'
Joke Boets'Zalig'


'Ik voel me lichter'.


Nog een andere wiens hoofd erg woelig voelde bij aanvang van de les:
'Ik voel rust in mijn hoofd'


 

'Ik wist niet dat ik zo vast zat in mijn bovenrug'

 

'Ik voel mij lichter in mijn hart'

Ja, het was zalig! Dankjewel Liesbeth!

GETUIGENISSEN
bottom of page