top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verboomen

Verzielen


... Lots of love alle goeds een sterke gezondheid feest en plezier de liefde van je leven succes voorspoed en nog veel meer wat je ook verlangt dat het uitkomen mag en in vervulling gaat ... Eindeloze wensen van eindeloos lieve mensen goede intenties gemeende woorden het allerbeste voor dit fonkelnieuwe jaar. Zo schreef ik ook onlangs mooie woorden aan iemand. Ik versprak me bij het schrijven wilde zeggen: ‘En ook kan verzeilen in van die kabbelende dagen dat het eenvoudig mag zijn, met rust en stilte.’

Maar schreef: ‘En ook kan verzielen in van die kabbelende dagen dat het eenvoudig mag zijn, met rust en stilte.’ verzielen? VERZIELEN Ik werd er blij van het woord liet me niet meer los en danste door mijn dagen. Het speelde verstoppertje in mijn hoofd en lijf. Het popte op en verdween liet zich meevoeren op de stroom in mijn aderen streelde mijn ziel, beroerde mijn hart, maakte sprongetjes of ging resoluut voor mijn geestesoog staan. Het blijft mee bewegen in mij. Verzielen kabbelend, in rust en stilte dichter bij datgene in jezelf te komen dat er voor jou toe doet Hoe dichter hoe meer rust, hoe meer liefde, hoe meer Leven Verzielen om het Leven weer te voelen en er gevolg aan te geven, hier, op aarde, in je eigen bestaan. Verzielen om te ontdekken hoe fijn het is om met jezelf te zijn en je er weldadig en behaaglijk bij te voelen. Verzielen om het wegrennen uit het hier en nu te stoppen - het wegrennen van pijn, frustratie, verdriet, ontgoocheling, smart. Verzielen om te verbinden met je lijf en te mogen ervaren wat daar te ervaren is. Waarvoor je wegrent is draagbaar intens en wegebbend als je bij jezelf blijft – verbindt met je lijf! In het hier en nu wordt het interessant. Never a dull moment. Ook niet als je de rust in jezelf aanraakt. Verzielen Mijn nieuwjaarswens aan eenieder: Dat je kan verzielen in van die kabbelende dagen dat het eenvoudig mag zijn, met rust en stilte. Mens In Contact is er ook in 2019 voor jou. Je bent van harte welkom voor ondersteuning in het onderzoeken en uitvouwen van wat er, in jou, toe doet. Als individu, als koppel, als leidinggevende, als bedrijf, als team… We kijken samen hoe contact maken met het eigen lichaam antwoorden biedt en zelfredzaamheid ontwikkelt in de eigen persoonlijke groei . Een kans om je eigen fundament (her)op te bouwen, te verstevigen, te verkennen, er van te houden. Verbinden met anderen verwordt steeds meer tot een door je zelf gedragen beweging die ten goede komt aan de eigen energie maar ook aan de beleving van de ander, de energie van de wereld rondom jou. Zoals ik al zei: het wordt steeds interessanter. Mens In Contact ervaringsgerichte begeleding bedrijven | individuen | koppels www.mensincontact.com


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page