top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verboomen

Individueel ontwikkelingstraject voor leidinggevenden


Beste leidinggevende Nu juli zowat verdampt is, gaan we diep de zomer in om daarna in september weer gestaag het werkjaar op gang te trekken. Augustus is dé maand bij uitstek om stil te staan bij wat jij in dit nieuwe werkjaar voor jezelf wil realiseren: 1. Welke doelen en zelfontwikkeling stippel jij uit voor jezelf? 2. Hoe ga je deze doelen en zelfontwikkeling vorm geven? 3. Wat heb jij hiervoor nodig? Mens In Contact biedt een persoonlijk ontwikkelingstraject aan voor leidinggevenden. Hierbij krijg je in een 1 op 1 begeleiding de kans om jouw leiderschap te toetsen aan jouw mens-zijn. We zoeken antwoorden naar vragen zoals ‘Is er een verschil tussen mij en mijn leiderschap?’ ‘Is dat wat ik uitdraag in mijn leiderschap gekoppeld aan mijn kernwaarden?’ In dit persoonlijk ontwikkelingstraject bekijken we onder meer de belemmeringen die je in je dagelijkse werking bij jezelf tegenkomt, welke maskers je opzet en welke patronen je telkens hanteert. Tijdens de sessies benoem ik respectvol maar wel heel direct wat ik bij je waarneem. Beeld je de energie-winst in als jij je kernwaarden kan inzetten zonder steeds een stuk van jezelf te moeten verloochenen. Misschien levert dit traject je een aangepaste leiderschapstijl die meer helderheid biedt en meer vervullend kan zijn en kan dit afstralen op jouw medewerkers en op het resultaat van jullie werk. Interesse? Graag meer info? Meld je dan aan via 0496/280625 De hele maand augustus geniet je van een fijne actie bij Mens In Contact. Book nu je intakegesprek. Wil je na het intakegesprek doorgaan naar het traject ‘Ik&mijn leiderschap’ dan krijg je het intakegesprek ter waarde van 150€ cadeau. Wil je na het intakegesprek niet doorgaan dan betaal je 150€, de waarde van de intake en neem je alvast enkele inzichten mee naar huis. Info over het aanbod voor leidinggevenden: https://www.mensincontact.com/leidinggevenden Leiderschap gevoed door innerlijk leiderschap is een helder leiderschap! Dat is de sleutel tot een bedrijf of organisatie waarin medewerkers durven zichzelf te zijn en zich samen enthousiast inzetten om een meerwaarde te creëren. Helder leiderschap als richtingwijzer naar succesvol ondernemen! www.mensincontact.com


93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page