top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verbooomen

Expressie


Expressie De zon schijnt de magie binnen een ragfijne wereld van zinnelijkheid Een engelenvinger die de innerlijke flinterdunne webdraadjes aanraakt en trillingen wasemen op, een herinnering als een uitvloeiend heen en weer in mijn ik dat huist tussen solaris en hart aangeraakt en openend in wens en verlangen NU te sprankelen en verrukt te tonen het ritme van leven vol en niets méér verlangend dan dàt erin te zijn en het woord, de beweging, de smaak van ingrediënten, de wascolijn in voelen gevormd te hebben nog voor de inspiratie de wereld aanraakt. O engel in mij, vervoer de trillingen met je beide handen. Laten we de juweeltjes diep in mij naar buiten brengen.


255 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page