top of page
Getuigenissen massage
Mens in contact  ervaringsgerichte begeleiding voor koppels in individuen  www.mensincontact.com
MASSAGES

‘Ik geloof dat Liesbeth stiekem in zichzelf wat warm gniffelde toen ze me na de eerste massage wat zag verkrampen bij de vraag “kan het zijn dat er ook wat verdriet aanwezig is?”. “Neenee” hield ik me nog goed recht toen “dat valt wel mee hoor.” Gelukkig past ze zich perfect aan aan wie voor haar zit en mocht mijn weerstand er helemaal zijn.'

'De eerste keer wist ik niet zo goed wat vertellen, maar nu, vele sessies later, kijk ik altijd heel erg uit naar dit moment. Je voelt je gehoord en gezien en dat geeft een heel fijn gevoel.'
 

 

'Eens je bij Liesbeth de ruimte binnenkomt, valt de tijd weg, alles vloeit heel natuurlijk in elkaar over.'

Mens In Contact & PVMT

Therapeutische massages

Drie soorten massages

In dit nieuwe aanbod breng ik de gedurende 11 jaar opgedane expertise als lichaamsgerichte therapeute én massagetherapeute bij elkaar.

Bij Mens In Contact ondersteun ik mensen in hun persoonlijke groeiproces. Dit doe ik aan de hand van gesprek én vanuit een lichaamsgerichte aanpak waarbij connectie leren maken met het lichaam voorop staat.

Het lichaam huisvest alle emoties en opgedane trauma’s. Door te verbinden met het lichaam kan je leren voelen waar in het lichaam deze voelbaar zijn en wat ze je willen zeggen. Dit brengt broodnodig inzicht in de eigen belemmerende gedragingen en hoe je daar voortaan een constructief antwoord op kan geven. Op die manier word je een vrijer mens.

Je kan gerust zeggen dat je lichaam een gids is voor hoe jij je kan bewegen in de wereld. Hoe meer je je innerlijke wereld kent, hoe meer veiligheid je in jezelf kan ervaren. Daar schuilt het diepe weten. Een weten dat door niets kan verwoest worden en van waaruit diepe vreugde stroomt.


Bij PVMT ben ik reeds 7 jaar massagetherapeute. 
PVMT is gevestigd in Tienen en staat voor Praktijk Voor Musculoskeletale Therapie, Met andere woorden de focus ligt er op het lichaam als bewegingsapparaat, 
PVMT werd opgericht door Wim Dankaerts, 
Manueel Therapeut en Doctor in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie. Wim is tevens professor aan de KUL. 

Aanvankelijk beperkte ik mij tot dieptemassage, relaxatiemassage en zwangerschapsmassage.

Door de vele ervaringen in mijn eigen praktijk Mens In Contact én door de vele massages die ik intussen uitvoerde, ontstond er gaandeweg een diepergaande manier van masseren.

Ik bekwaamde mij in een fijne afstemming met elk lichaam. Intussen is geen enkele massage dezelfde. Iedere persoon is anders, elk lichaam is anders en elk tijdstip is anders. Onze lichaamsenergie is voortdurend in verandering.

Door een intens fijne afstemming kan ik een diepgaand antwoord bieden op wat het lichaam én de persoonlijkheid en ziel die in dat lichaam leven, in het moment nodig hebben. Beter nog, ik weet precies die plekken aan te raken die het lichaam helpen om los te laten wat geblokkeerd zit.
De informatie die ik ‘lees’ in de fijne afstemming vertaal ik in begrijpbare taal voor de cliënt. Ik stel de juiste vragen die de cliënt nieuwe inzichten brengt.


Aanbod

Basismassage
1 uur – 90€
Een intens afgestemde massage waarbij de informatie van het lichaam wordt beluisterd en een passend antwoord wordt gegeven. De massage is nooit dezelfde, volgt geen voorafgepland parcours en is dus uniek.
Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme olie, etherische olie en warme handdoeken.
Bij deze massage is er geen afstemmingsgesprek vooraf en ook geen afsluitend gesprek. De cliënt kan de vraag waarmee hij komt bij het begin van de massage vertellen.
Een vraag is echter niet noodzakelijk.

Basismassage: voor wie?
Voor eenieder die nood heeft aan rust, aan aandacht zonder gesprek, aan therapie zonder gesprek, aan verbinden met het lichaam, aan inzicht, aan het losmaken van blokkades, aan het aanpakken van fysieke klachten, aan warmte, aan geborgenheid, aan ontspanning.


Massage met afstemmingsgesprek
90 minuten – 120€
Voorafgaand aan de massage is er gedurende een twintigtal minuten tijd voor een gesprek waarin de cliënt kan vertellen waar hij tegenaanloopt, wat hij ervaart in zijn lichaam, wat zijn fysieke klachten zijn, etc.
Na de massage volgt er een kort afsluitingsgesprek waarbij het waargenomene kan besproken worden wat helpt om het integratieproces te verankeren.
Een intens afgestemde massage waarbij de informatie van het lichaam wordt beluisterd en een passend antwoord wordt gegeven.
De massage is nooit dezelfde, volgt geen voorafgepland parcours en is dus uniek.
Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme olie, etherische olie en warme handdoeken.

 

Massage met afstemmingsgesprek; voor wie?
Voor mensen die een eerste stap willen zetten in begeleid worden. Dit is een aangename manier om hulp te vragen. Je kan je vraag of issue uiten, zonder er meteen een uur op in te moeten gaan. Via de massage wordt de begeleiding op een ander level verdergezet wat voor gevoelige mensen of mensen die zich moeilijk kunnen openen of uiten, een zegen blijkt te zijn.
Evenzeer is hier de persoon die reeds heel bewust is van zichzelf en van wat er speelt in zijn leven, op zijn plaats. Dit afstemmingsgesprek is vaak voldoende om tot de kern te komen. Dit resulteert gewoonlijk in een diepgaande, helende massage.
Massage met therapeutisch gesprek
2 uur – 190€
Voorafgaand aan de massage is er gedurende een vijftigtal minuten tijd om dieper in te gaan op wat er speelt bij de cliënt. Er is tijd om issues uitvoerig te bekijken. Dit is een therapeutisch gesprek waarbij je je struggles, levensvragen, transformatieproces, je diepste zieleroerselen, etc. kan inbrengen en er voldoende tijd is om dit ruimte te geven.
Nadien volgt een intens afgestemde massage waarbij het besprokene verder onderzocht kan worden, zij het op een energetische wijze. Het lichaam zal ook nu perfect aangeven wat nodig is en door de fijne afstemming kunnen mogelijks nieuwe inzichten en antwoorden hun weg vinden en/of een broodnodige diepe rust ervaren worden.
Na de massage volgt er een afsluitingsgesprek waarbij het waargenomene kan besproken worden wat helpt om het integratieproces te verankeren.
Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme olie, etherische olie en warme handdoeken.

Massage met therapeutisch gesprek: voor wie?
Voor eenieder die nood heeft aan een intensieve begeleiding.
Ook deugddoend voor mensen die
ongeneeslijk ziek zijn en zachtheid, een luisterend oor, in stilte samenzijn en ruimte voor hun emoties weten te aprreciëren.
Voor eenieder die op gezette tijden (vaak is 1 sessie al genoeg) nood heeft aan een intensieve begeleiding om
een transformatieproces door te komen, een heling of doorbraak te ondersteunen.
Ter ondersteuning van gesprekstherapie en lichaamsgerichte therapie.Deze drie opties geven elk op zich de kans om op een dieper niveau te verbinden met je lichaam.
Afhankelijk van wat jij nodig hebt, maak je een keuze uit de drie opties.


Voor wie zijn deze massages?
Eigenlijk voor iedereen want iedereen ervaart vroeg of laat fysieke pijn, innerlijke pijn (verdriet, rouw, afscheid, vastzitten, ziekte, etc.), psychisch leed of worstelt met zichzelf en met levensvragen, dilemma’s.


Waar gaan de massages door?
PVMT Wim Dankaerts
Minderbroedersstraat 36
3300. Tienen


Hoe een afspraak boeken?
Rechtstreeks bij Liesbeth Verboomen
gsm 0496 280624
of
info@mensincontact.com


 

‘Mijn eerste afspraak bij Liesbeth voor een therapeutische massage vond ik best wel spannend. Ik had geen idee wat ik mocht verwachten. Op aanraden van mijn manueel therapeut heb ik op een dag toch de stap gezet en blijkt het nu één van mijn beste beslissingen ever!'

Massage
Massageolie
Massagesessie en gesprek
Wim Dankaerts
Therapie
1to1
1op1
Zelfzorg
Zelfliefde
Individuele begeleiding
Therapiesessies
Individuele therapie
Therapeut
Liesbeth Verboomen
Massage
Therapeutische massage
PVMT

Therapie
1to1
1op1
Zelfzorg
Zelfliefde
Individuele begeleiding
Therapiesessies
Individuele therapie
Therapeut
Liesbeth Verboomen

'Speciale ervaring! De ‘helende massage’, zo noem ik het, zorgde ervoor dat een oude wonde op spiritueel niveau licht kon krijgen. Liesbeth haar innerlijke wijsheid connecteerde zich met alle lagen van mijn zijn: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ze vertolkte wat ik aanvoelde en het klopte helemaal. Heel mooi. Bracht verlichting voor me.’
 

Therapie
1to1
1op1
Zelfzorg
Zelfliefde
Individuele begeleiding
Therapiesessies
Individuele therapie
Therapeut
Liesbeth Verboomen

bottom of page