top of page
Mens in contact  ervaringsgerichte begeleiding voor koppels en individuen I www.mensincontact.com
JIJ EN IK IN CONTACT


De liefde is een wezenlijk onderdeel van
je mens-zijn. 

Wat er bij jullie schitterde tijdens de vonk van het eerste uur, kent op een diepere laag van jullie liefde een grote kracht, een mooi vuur dat door alles heen graag aan de oppervlakte wil gloeien.

Dit ten volle beleven is geen onmogelijke verwachting.

Getuigenis

"Een fijne ervaring. Intens en hard werken maar toch zacht voor de innerlijke mens. Als Liesbeth je uitdaagt of je mekaar echt hoort, kijk je wel weer in mekaars ziel. En als je die verbinding terugvindt, zelfs als de frustratie bagage te zwaar leek om te overkomen, is plots de angst weg en ben je klaar om weer om te gaan met conflicten. Want die mogen er  nog altijd zijn, heb ik geleerd. Als je er maar geen schrik voor hebt. Bedankt Liesbeth, wij zijn nog steeds in verbinding! En we kunnen weer genieten van elkaar en van de kinderen."                                          

CONTACTMINDED 

Open your eyes
and you will meet
your own love
and shelter

Open your eyes
and you will meet
the only beloved you
and that's enough
to meet the other


 

ERVARINGSGERICHTE BEGELEIDING VOOR KOPPELS

Voorbij het denken en begrijpen
Terug naar de kern van jullie liefde
De vonk van het eerste uur

De liefdesrelatie blijft een veelbeproefde, de meest besproken en bewogen relatie in een mensenleven.

De rijkdom van de liefde lijkt moeilijk bestand te zijn tegen de drukte van het alledaagse leven. Lijkt!  De waan van de dag, de hectiek en het hoge tempo van onze digitale maatschappij, doen mensen de essentie uit het oog verliezen. We eisen, willen voldoen, willen groeien, willen vooruit, het beste opbrengen op het werk, thuis, bij de vrienden, ... Voeg daarbij de starheid van onze overtuigingen en je begrijpt dat in contact zijn weinig ruimte krijgt. Je partner maakt deel uit van dit plaatje.  Je focus verplaatst zich gaandeweg van de rijkdom en het verheffende van de liefde naar wat niet werkt in je relatie. De verbinding wordt steeds dunner, je hart sluit zich. Er wordt naast elkaar geleefd, soms als broer en zus. Je weet niet hoe het op te brengen om de nieuwsgierigheid en de vreugde van het zien van je partner terug te vinden. 


De liefde raakt iets heel diep en wezenlijk in me. Ze resoneert met iets waarvan ik altijd geweten heb dat het bestaat. Iets zo groot dat ik het niet uitleggen kan met woorden. Als het zich ten volle laat voelen dan is het zo sterk en zo mooi dat het soms bang maakt.  Toch is het een wezenlijk onderdeel van ons mens-zijn en gaat het niet om een onmogelijke verwachting.

Die volheid van de liefde, beleven in een concrete relatie met een partner, is voor vele koppels een hele opdracht.

Liefde vraagt om afstemming.
Afstemming vraagt om aandacht.  
De liefde woont op een diepere laag in jezelf en heeft jou nodig om te kunnen schijnen.  In contact met jezelf kan je in contact zijn met je geliefde.
In het nabij zijn van jezelf kan je ook je partner nabij zijn.Wat kan ik voor jullie doen?

I
k bied jullie de kans om opnieuw contact te maken met de diepere laag van jullie liefde, met de vonk van het eerste uur.
Ik breng jullie voorbij het denken en het begrijpen, tot bij de kern van jullie liefde zodat jullie opnieuw de schoonheid en rijkdom, de glans en het spannende van jullie relatie kunnen beleven.


Eens die diepe verbinding opnieuw voelbaar is, opnieuw realiteit wordt, zullen een aantal issues die spelen in de relatie vanzelf wegsmelten. Hardnekkige belemmeringen zullen constructiever kunnen aangepakt worden. 

Anders dan bij gesprekstherapie laat ik jullie, a.d.h.v. ervaringsgerichte oefeningen, in contact komen met jezelf en met elkaar. Dit is essentieel om voorbij het denken en het begrijpen te komen, om elkaars schoonheid opnieuw te kunnen aanschouwen en te beleven ondanks alles. Ondanks alles! Ondanks de irritaties, de verveling, het onbegrip, de afkeer, de pijn, de vervreemding, de eenzaamheid, het op scheiden staan….
In contact met elkaar stelt, datgene waarom jullie ooit voor elkaar kozen, opnieuw in het licht.  

Is dit een garantie voor het altijd bij elkaar blijven? Neen. Ik weet wel dat het de kans aanzienlijk vergroot. En ik weet ook dat, in geval je zou besluiten uit elkaar te gaan, dat proces respectvol kan verlopen.  Omdat het een beslissing is vanuit het in contact zijn. Omdat jullie getracht hebben te kijken naar elkaars essentie en daarvan op zijn minst een glimp hebben opgevangen. Jullie liefde stopt niet, maar krijgt dan een andere vorm.Wanneer klop je aan?
Deze begeleiding is bedoeld voor koppels die hun relatie willen verdiepen en al dan niet uit contact zijn.

Twijfel je of jullie in aanmerking komen?  Hieronder een opsomming van situaties waarin koppels ondersteuning kunnen gebruiken. Herken je dit?
- jullie zijn als koppel reeds een hele tijd samen en hebben eventueel kinderen.  Jullie kiezen voor elkaar maar merken dat er evidentie is ontstaan, dat bepaalde gewoonten en patronen de expressie vervaagd hebben. Jullie zijn je ervan bewust dat een frisse blik op elkaar en verdere verdieping door opnieuw contact te maken, jullie keuze  voor elkaar weer levendig kan maken.
- jullie beleven als koppel een vertrouwenscrisis. Jullie willen hier doorheen gaan en zoeken, in contact met elkaar, welke weg jullie hierin kiezen.
- jullie zijn een koppel en overleven nauwelijks de drukte van een jong gezin. Jullie merken dat kleine kinderen en het drukke leven de kwaliteit van jullie relatie aantasten.  De komst van kinderen   kan voor onzekerheid zorgen zowel op emotioneel als fysiek niveau. Jullie willen erger voorkomen en tijd maken om elkaar weer ten volle te zien en te beleven. 
- je tracht als partners, allebei komende uit een andere lange relatie (met of zonder kinderen), een nieuwe relatie op te  bouwen.  Je leeft elk apart, hebt meer tijd en ruimte en toch raken jullie telkens verstrikt. Je herkent de patronen en de thema’s. Je kent de verstrikking.  En toch geraken jullie er niet uit.  Dit kan zelfs jaren duren, ondanks jullie liefde, goeie intenties en jullie inzet. Een knipperlichtrelatie kan het resultaat zijn.  Je pendelt tussen verwijten, schuldgevoel en overlopen van graag zien. Jullie voelen  je leeg, uitgeput, verward en jullie zelfvertrouwen is aangetast.  Jullie zijn bereid om het avontuur van echt naar elkaar kijken aan te gaan en te onderzoeken welke weg jullie hierin kiezen.

- jullie zijn een koppel en jullie rouwen om het verlies van een kind.  Verdriet en rouw vragen veel tijd en kan eenzaamheid en vervreemding met zich meebrengen.  In de sessies help ik jullie om elkaars  essentie te blijven zien en daarmee te verbinden. Het is een kans om tot rust te komen bij elkaar.
- jullie zijn een koppel en één van jullie is ernstig ziek. Dit vraagt om opnieuw af te stemmen en om vernieuwde aandacht voor elkaar.  Door elkaar echt te blijven zien kan het vertrouwen om dit  ziekteproces door te maken groeien en elkaar versterken.  
- jullie zijn een koppel dat graag tijd uittrekt voor elkaar in de vorm van verdiepende sessies.  Hoe?
Ervaringsgerichte oefeningen, oefeningen om contact te maken met je lichaam en met elkaar, gesprek, onderlinge reflectie, opdrachtjes (schrijven, tekenen, uitbeelden, vorm geven…)
Soms zal het nodig zijn om voor beide partners een individuele sessie te voorzien alvorens verder te kunnen.


Echt naar elkaar kijken en contact maken met elkaars essentie vraagt op zich niet om een speciale setting of dure voorwaarden.  Het vraagt een eerlijke inzet van beide partners.  Een bereidheid om te vertragen en te blijven kijken tot je elkaar weer ziet. Ik wens elk koppel toe om vanuit een open hart met elkaar te leven. Om de nieuwsgierigheid naar elkaar en het plezier van het  samen zijn steeds opnieuw terug te vinden. Ik wens hen van harte toe om als vrije mensen samen de liefde te beleven.  

Voor meer info of een afspraak kan je mij bellen op 0496/280625


PRIJZEN


JIJ&IK IN CONTACT
Het echt naar elkaar (leren) kijken vraagt oefening, ondersteuning en begeleiding. Om dit te realiseren heb ik een traject uitgewerkt. Door 6 sessies te combineren met tussentijdse tips, oefeningen, teksten en eventueel telefonisch overleg ontstaat er een proces dat de nodige tijd krijgt om zich te integreren in het leven van de beide partners.  Deze sessies worden in overleg en afhankelijk van de situatie en wensen van het koppel ingepland.
Het is een begeleiding die gericht is op duurzaamheid en verdieping.

Het traject "Jij&Ik" omvat:
6 sessies van telkens 90 min
Telefonische standby indien noodzaak
Teksten, gedichten en muziek ifv verbinden, beleven, integreren.

Tussentijdse opdrachten

1 schriftje per partner en 1 gemeenschappelijk schrift.

Tips ter verdieping in je mailbox

Traject "Jij&Ik": €1290 per koppel 


Intakegesprek is €93

Koppels die in een crisis verkeren en niet het engagement van een traject kunnen aangaan kunnen per sessie boeken.
1 sessie is €111
 en duurt 60'. Per kwartier extra betaal je €30 bij. 

Terugbetaling is niet mogelijk. 

Alle prijzen zijn inclusief 21% Btw.

 

Therapie
Relatietherapie
Therapie voor koppels
Liefdesrelatie
Relatie in nood
Relatie begeleiding
Therapiesessies
Relatie therapie
Partnerrelatie
Liefdesbreuk
Relatietherapeut
Therapeut
Liesbeth Verboomen

Therapie
Relatietherapie
Therapie voor koppels
Liefdesrelatie
Relatie in nood
Relatie begeleiding
Therapiesessies
Relatie therapie
Partnerrelatie
Liefdesbreuk
Relatietherapeut
Therapeut
Liesbeth Verboomen

Therapie
Relatietherapie
Therapie voor koppels
Liefdesrelatie
Relatie in nood
Relatie begeleiding
Therapiesessies
Relatie therapie
Partnerrelatie
Liefdesbreuk
Relatietherapeut
Therapeut
Liesbeth Verboomen

bottom of page