top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verboomen

Cadeautjes in jouw schaduw


Elk mens heeft een lichte en een donkere kant. Wat er in die donkere kant of schaduwzijde verborgen zit, is vaak ook een kwaliteit. Alleen zie je dat niet. Als je de moed hebt om het licht te zetten op wat er schuil gaat in jouw schaduwzijde ontdek je vergeten schatten. Wat van jou wil jij niet tonen en stop je streng weg. Even streng als het stoute kind dat spreekwoordelijk in de zak van Zwarte Piet verdwijnt. Misschien merk je bij deze vergelijking dat je weerstand voelt. Er bestaan geen stoute kinderen. En kinderen horen niet thuis in een zak. Zo ook met wie jij bent. Als jij jezelf toestaat het licht op je donkere kant te zetten, ontdek je wie jij nog meer bent en wat daar aan goeds te rapen valt. Waar wil jij vandaag bij jezelf het licht op zetten?


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page