top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verbooomen

Zomer en overhoop ritme


De zomer is gul dit jaar met haar warmte. Wekenlang onophoudelijke zomerse temperaturen, goudgele korenvelden, de oogst al volop bezig, vlinders en bloemen, indringende warmte die je doet smeken om een glinsterende verkoelende zee of een ijsje en fris sappig fruit, Het ritme van de zomermaanden wijkt bij mij totaal af van het ritme tijdens het schooljaar. Met 2 twintigers en een 15 jaar oude benjamin in huis kan ik zelfs haast niet 1 dag het overzicht bewaren. Ieder zijn eigen slaapritme en activiteiten. Werken, vakantiekinderen én warm zomerweer dat vraagt om mee te zomeren: ik vind het een uitdaging. Mijn 15 jaar oude benjamin zou zeggen: struggles. :) En eerlijk, soms voelt het zo. En dan moet ik nog een keer eerlijk toegeven dat ik te veel in mijn eigen ritme wil blijven en wanhopig mijn weerstand tracht te beheersen. Tot daar weer het aha moment komt dat ik mijn weerstand vol voel en contact maak met mijzelf. Dan voel ik dat het geen zin heeft om vast te houden en de opgebouwde spanning mag loslaten. De dag nemen zoals hij komt en daarin ontspannen. Dat creëert ruimte in mijzelf waardoor ik geniet en daardoor weer creatief, open, aanwezig en blij kan zijn.

Ik kijk ernaar uit om in deze mooie zomer jou te begeleiden in het contact maken met jezelf. www.mensincontact.com

Mens In Contact Ervaringsgerichte begeleiding voor leidinggevenden, koppels en individuen

info@mensincontact 0496/280625


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page