top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verbooomen

De Ware Bruid


Als het feest in jou druist gaat de mond open spreek je woorden van liefde en waarheid ware woorden voorbij vleugels en anemonen onder de wolken en voorbij de schittering van het hemellicht De wereld is weids en de golven eindeloos ritme van koren en graan en vergaan Het veld is de plek en alweer veranderd in het ogenblik van het zien vibraties van smelten geuren in kleuren De palmboom wuift en het grind knarst Onder je voetstap klinkt een grap je lacht en jubelt onkruid is kruid is leven, een jonge bruid draagt de bloemen in haar hand de oude dame kijkt naar haar man en laat de liefde vrij van haar hand de wereld in waar iedereen ontvangen kan. Tienen, 18 mei 2018


52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page