top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verboomen

Good vibes for you!


Al kan je niet bewegen met je lijf, dan nog beweegt het in jou vanaf de eerste noot van deze muziek. Muziek is zo wonderbaarlijk. Een universele taal die spreekt voor het hart, de ziel, het lijf... .. en de geest heeft er geen verweer tegen. ;) Voor mij vertaalt muziek wat er in mij leeft. Ik sta vaak verstelt over hoe passend een lied of muziekstuk kan zijn bij het moment. Er zijn dagen dat ik geen geschikt nummer vind en kies voor de stilte. Daar ligt dan voor mij het antwoord. De stilte laat mij veel horen en brengt veel inzicht. In muziek voel ik verbondenheid in het diepmenselijke dat tot veel goeds in staat is, en soms leidt tot het overstijgende.: de mens op zijn best. Laat anderen je inspireren om je muziekvoorkeuren te verruimen. Sla de muziektips op en ga ze actief beluisteren. Je belevingswereld wordt groter. Je kan meer registers in je opentrekken. Dans, beweeg, laat je beroeren, ontroeren, breek uit, shake, geniet van je lijf, geniet van het ontspannen van je geest, laat het je ontremmen en deel met anderen, www.mensincontact.com


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page