top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verboomen

VAN HET COMPOSTBAKJE EN DE ENERGETISCHE SESSIE


VAN HET COMPOSTBAKJE EN DE ENERGETISCHE SESSIE Ging vanmorgen, een beetje muffig van een paar te korte nachten (wegens overigens fijne gelegenheden: optreden zoon, Eurosong kijken met de kids, ...), het compostbakje ledigen. Gewoontegetrouw, zodra de temperatuur het toelaat, doe ik dat op blote voeten. De composthoop ligt achteraan in de tuin. Een verkwikkend mini-wandelingetje door het gras. Zo ook dus vanmorgen. Op blote voeten, in nachtkledij en een te kleine badjas van mijn dochter. Ik had net het compostbakje geledigd toen ik de zon tegenkwam. Ze scheen plots met een heerlijke ochtendwarmte. Spontaan draaide ik mijn gezicht naar haar toe, plaatste het compostbakje op de grond en genoot van een sessie energetische oefeningen. Heerlijk is dat. Gras voelen, wind door de haren, frisheid waarnemen, de warmte van de ochtendzon, zuurstof opnemen, muffigheid uitademen en uitgeeuwen, de vermoeidheid voelen wegvloeien uit mijn lijf. In rust en met fris gemoed keerde ik terug naar het huis vol taken, plannen, kinderen en poezen en een te bereiden zondags ontbijt. Zo eenvoudig is het. ZO EENVOUDIG IS CONTACT MAKEN MET JEZELF. Je lichaam, een portie energetische oefeningen, een plekje in de zon. Hippe kledij niet nodig. Zelfs een te kleine badjas doet dienst.;) Voor wie geen tuin heeft: energetische oefeningen kunnen ook op een balkon, of op een mini-terrasje, op je stoep, in een naburig park, voor je open vensterraam... En de zon is een bonus maar energetische oefeningen kunnen evengoed in de regen en onder een bewolkte hemel, ... natuurelementen doen meestal deugd. Meer lezen over contact maken met jezelf, hoe en wat het met je doet? Surf naar www.mensincontact.com Ervaringsgerichte begeleiding voor koppels en individuen


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page