top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verboomen

IMPRESSIES OVER LIEF EN LEED


Aan de hand van gedichten, fragmenten uit boeken, quotes, een mijmering, liedjes, een tekening, foto's, filmpjes ... wil ik je met deze blog ondersteuning bieden. Herkenbaarheid van je eigen situatie (een emotie, een gedachte, pijn, twijfel, verlangen, vreugde ...) doet je meteen al wat meer zakken in je lijf. Er komt opluchting, het gevoel een metgezel of bondgenoot te hebben. Wat je doormaakt is gekend. Het is altijd goed om daar aan herinnerd te worden. Deze impressies kunnen je inzicht brengen, moed, durf, troost, rust, daadkracht, vreugde of je eigen vreugde van het moment luister bijzetten, warmte, ontroering, een lach ... Mogen ze je inspireren en jou ertoe bewegen om weer een beetje meer in contact te zijn met jezelf. In contact met jezelf kan je als vrij mens in contact gaan met de anderen! Ik wens het je van harte toe.


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page