top of page
Mens in contact  ervaringsgerichte begeleiding voor koppels en individuen  www.mensincontact.com
GROEPSAANBOD

Het Leven Voelen

Eéndaagse workshop

Het jaareinde nadert. Tijd om even stil te staan.
Tijd om even naar binnen te gaan en te luisteren naar de wijsheid van je lichaam.

 

Wat zijn de lessen van 2023 en wat is jouw verlangen voor 2024?

Laat jouw lichaam en geest het kompas zijn.

Met ons hoofd kunnen we allerlei plannen bedenken voor de toekomst en analyses maken van het verleden. En dat is waardevol.
 

Echter ons lichaam geeft ons ook zoveel waardevolle informatie. Hoe voelen die plannen voor de toekomst werkelijk? Is dat wat je werkelijk wilt? Of ligt er nog iets dichter bij jezelf waar je misschien nog niet helemaal voor durft te gaan staan? Of waar je je simpelweg nog niet bewust van was?

 

Ontdek in deze unieke workshop hoe het voelt om te vertragen, in je lichaam te zakken om zo te luisteren wat het je te vertellen heeft over het afgelopen jaar en jouw verlangens voor 2024.

 

Ga naar huis boordevol nieuwe inzichten die nog lang zullen beklijven omdat wat jij gevoeld en ervaren hebt, niet vergeten kan worden. Het is er altijd in je lijf.

 

Leer hoe je meer kan luisteren naar je lichaam om te weten wat je werkelijk wilt en waar je naartoe wilt bewegen in het leven.

 

Voor wie?

Voor zij die een positieve impact willen hebben in de wereld en die hun impact in 2024 op hun professionele en persoonlijke leven willen vergroten op een manier dat het volledig in afstemming is met zichzelf en met wat ze ten diepste verlangen.

 

Facilitatoren

Veerle Huygen

Na haar jarenlange carrière in HR besloot Veerle haar eigen pad te volgen. Ze ontdekte steeds meer de wijsheid van haar lichaam en welke impact dit heeft op leiderschap door het volgen van internationale trainingen: Theory U – Otto Scharmer (Presencing Institute), Heart IQ – Christian Pankhurst, Groepsdynamica – Tej Steiner, Lichaamsgerichte Psychotherapie – Bodymind opleidingen Nederland.

Veerle heeft haar eigen praktijk, een unieke dômetent in de natuur waar ze mensen begeleid als Toegepaste Psycholoog en in de Lichaamsgerichte Psychotherapie naar meer innerlijke rust en innerlijke kracht. Meer info vind je op haar website Shots Of Ginger.
 

Liesbeth Verboomen

Als medeverantwoordelijke voor het opleidingsaanbod bij de Heerlijckyt van Elsmeren, werd Liesbeth volledig ondergedompeld in alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Zo volgde ze in eerste instanties trajecten en retraites om haar eigen ontwikkeling aan den lijve te ervaren. Later ging ze opleidingen volgen in Nederland bij het Itip School voor Leven en Werk om zich te bekwamen in het begeleiderschap waarbij een lichaamsgerichte benadering een belangrijk onderdeel vormt.

Liesbeth richtte in 2015 haar eigen bedrijf Mens In Contact op, waar ze individuen, koppels en leidinggevenden begeleid in de thuispraktijk. Daarnaast biedt ze bij de groepspraktijk PVMT een aanbod massages aan in combinatie met een therapeutisch gesprek vooraf.
 

PS wil je deze workshop boeken voor je team of samen met vrienden dan kan dat! In kleine groepjes ben je welkom om te bezinnen in de dôme tent bij Veerle in Koersel.

PRAKTISCH

Van 10.00u tot 17.00u (ontvangst vanaf 9.30u) 
Gezonde lunch inbegrepen.
€ 145

In Koersel – De Dôme – Ploegstraat 7

Maandag, 11/12/2023

Zaterdag, 20/01/2024
Maandag, 12/02/2024

Inschrijven:
 via deze link

bottom of page