top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verboomen

De aanlokkelijke winterzon als bron van bewustwording

De zon scheen zo aanlokkelijk vandaag. Ze trok me mee naar buiten. Voor lunchtijd ben ik een half uurtje gaan wandelen. In de velden achter mijn huis. Het is geen perfect parcours maar er is voldoende natuur en altijd van alles te beleven. Ik doe de wandeling vaak en toch is het altijd anders.Vandaag genoten van de fluitende vogels, de wind die me letterlijk een duwtje in de rug gaf en mij daardoor weer heel jong deed voelen, het zonlicht op de velden en de grasbermen, wuivende takjes, een oude koeienweide met veel modder en een flinke plas water, een groepje bomen, oude versleten schots en scheve kasseien waar ik zo van hou, ... Ook al werk of woon je in een buurt met weinig natuur om je heen, dan nog is het een goed idee om tijdens je dag naar buiten te gaan en de wind, regen, zon, sneeuw, wat het weer je die dag ook brengen mag, met je eigen lijf te ervaren. Je wordt je dan net weer iets meer bewust van jezelf waardoor jij je dag weer meer richting kan geven en jij daar kan van profiteren. Tienen, 12 december 2019
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page