top of page
Zoeken
  • Liesbeth Verboomen

TIJD VOOR JEZELF - ZO EENVOUDIG


ZO EENVOUDIG IS TIJD NEMEN VOOR JEZELF Vanmorgen dik ingeduffeld met truien, sjaal en wollige kousen. Op het programma: 30' ochtendmeditatie in mijn tuin in de zon. Heerlijk was het. Bobbie, de jonge hond van de buren, moest nog wennen. Hij werd er na een poosje stil van. :) Ik hoorde hanen kraaien, vogels kwetteren, auto's in de verte, de stilte in mijzelf. Ik voelde de zon op mijn snoet en haar lekkere warmte zalig door mijn truien heen mijn lijf zoeken. Na de meditatie een hapje gemaakt. In kokosvet (kort) gestoofde mango met een rauwe avocado en een plekje in de zon! Als afsluiter een mok groene thee. Zo eenvoudig is tijd nemen voor jezelf. Zo eenvoudig kan je in contact gaan met jezelf. www.mensincontact.com


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page