Subscribe for Updates

  info@mensincontact.com
  0496/280625
  Tienen

Groeien in bewustzijn

March 30, 2017


Groeien hoort bij het leven. Als kind groeien we letterlijk naar de volwassen mens. Maar groeien is een proces dat het hele leven doorgaat; we groeien in bewustzijn. En we herkennen allemaal dat groeien veelal gepaard gaat met groeipijn.  We ervaren een (diepe) pijn waar we doorheen moeten om onszelf een stukje te overstijgen en ons zo een stap verder te zetten op onze weg. Zoals babies een lastige periode hebben wanneer ze een groeispurt doormaken, zo beleven we als mens soms een donkere tijd die ons uiteindelijk, als we er aandacht aan willen geven, dichter bij onszelf brengt.

Soms is de pijn groot en vraagt deze van jou om tijd te nemen en diep in jezelf te gaan kijken.  Soms is de pijn kleiner en vraagt hij slechts in een kort tijdsbestek om jouw extra aandacht. Of het nu om groot of klein leed gaat, iets in jou klopt bij je aan. Dat iets wil vol in jouw bewustzijn komen. Het gaat om jouw essentie die voluit door jou geleefd wil worden. Het geheim van de pijn is dat hij je wezenlijke kwaliteiten verstopt. Heb je de moed en de wil om de pijn aan te kijken, dan kan je jouw wezenlijke kwaliteiten ontdekken én inzetten. De levendigheid, een krachtig zelfwaardegevoel en de drive die daarmee vrijkomen, zullen je levenskwaliteit ten zeerste doen toenemen.

Bij dit proces van groei naar meer bewustzijn wil ik  je  graag ondersteunen. Het is een proces en dus gaat het met vallen en opstaan.  Het is leerrijk, warm en verbindend om hierin samen met anderen te oefenen en te delen.
A.h.v. lichaamsgerichte oefeningen gaan we op weg om de connectie met jezelf aan te gaan. Om te verbinden met wat in jou is en leeft.  Er wordt tijd gemaakt voor (zelf)reflectie waarbij ervaringen uitgewisseld worden en je ook op jezelf je eigen ervaringen noteert.  Uitspreken en schrijven helpen om het doorgemaakte te integreren.

Wil je bewuster leven?
Heb je het gevoel dat je je (vaak) schikt naar ‘wat anderen ervan zullen denken’?
Heb je soms ook het gevoel dat het leven zoals je het nu leidt anders is dan het leven dat je eigenlijk echt zelf wil?
Leer leven vanuit jezelf.

Aantal deelnemers: 8

 5xvrijdagavond van 19u30 – 21u30   12 mei, 19 mei, 26 mei, 2 juni, 9 juni

Prijs voor de hele reeks: 140€    

Locatie: Zeep en Zout    Overhespenstraat 5   3350 Linter   www.zeepenzout.be

Inschrijven en meer info:   Liesbeth Verboomen  info@mensincontact.com   0496/280625

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

DE JONGE MOEDER

Ze ligt op de massagetafel. Op haar rechter zij.  Een laken omhult haar zwangere buik.
Voor mij haar naakte rug en schouders. Mijn ha...

Verhalen uit de massagekamer #1

August 11, 2016

1/2
Please reload

Recente berichten

October 18, 2019

August 13, 2019

April 21, 2019

March 13, 2019

February 14, 2019

January 18, 2019

January 7, 2019

Please reload

Archief